Blog

Nieuw in assortiment: Partytent 3×6 donkergroen Easy-Up

Het assortiment partytenten van Partyverhuren.nl is uitgebreid met de Partytent 3×6 donkergroen Easy-Up. Deze mooie donker groene 3m x 6m easy-up heeft een harmonicasysteem en zit in een makkelijk draagbare tas. De tent staat binnen 15 minuten. Is volledig waterdicht (dak van zware kwaliteit – 300 gr) PVC coated polyester. Specificaties: 3 x 6 meter (stahoogte van 2,30 meter en dakhoogte van 3,20 meter). Tent wordt geleverd inclusief wanden, .

Nieuw assortiment bij Partyverhuren.nl

DELFT – Nu de maatregelen steeds meer versoepelen, krijgt Partyverhuren.nl het er maar erg druk mee. Partyverhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van vele artikelen voor een goed feest. Zoekt u net iets anders? Geen probleem, Partyverhuren.nl kijkt dan graag met u mee.  Partyverhuren.nl is specialist in het verhuren van partytenten, licht en geluid, biertaps met het goedkoopste premium bier van Zuid-Holland, statafels bierbankensets, terrasverwarmers, stoelen, popcornmachines, springkussens, stormbanen, opblaaspoppen, marktkramen en nog veel meer. Ook zijn er nieuwe producten .

Nieuw in ons assortiment: springkussen Formule 1

Laat de kinderen zich voor een dag Max Verstappen voelen met dit unieke F1 springkussen! Het F1 springkussen is helemaal in de vorm van een echte formule 1 racewagen. De hoge muren rondom en de brede opstap zorgen dat het springen veilig is. Met deze opblaasbare F1 auto weet je zeker dat je iets unieks in huis hebt! Jouw klanten zullen er nog lang over napraten. Meer informatie en .
× WhatApp
X