Blog

Huur nu een partytent bij Partyverhuren.nl

Met dit mooie weer is het soms heerlijk om even in de schaduw te zitten. Wij beschikken over de beste en makkelijkste Easyup Partytenten die opgezet kunnen worden in 15 minuten. Bij Partyverhuren.nl kunt u de volgende partytenten huren: Partytent EasyUP 3×3 Wit Partytent EasyUP 3×6 Blauw Partytent EasyUP 3×6 Zwart Partytent EasyUP 4×8 Zwart Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
springkussens-huren

Een springkussen huren doe je bij Partyverhuren.nl

Wij hebben alle soorten en maten springkussens. We zijn 24/7 bereikbaar en op -en afbouw service is mogelijk. De kleine springkussens passen in de meeste tuinen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw zoon of dochter verrassen met een opblaasbaar springkussen tijdens het verjaardagsfeestje. Het kleinste luchtkussen dat wij verhuren, is verkrijgbaar in de afmetingen 3×3 meter, springkussen Jungle en Seaworld. In de afmeting 4×4 meter zijn diverse leuke thematische luchtkussens te huren, zoals .

Abraham of Sarah pop huren

50 jaar geworden? Wat is dan leuker dan een Abraham of Sarah pop in de tuin! 50 jaar, wat een prachtige leeftijd. In deze tijd is het lastig om het met iedereen te vieren, maar wat is er dan leuker dan het toch aan iedereen te laten weten. Met een grote opblaasbare pop in je tuin kun je aan iedereen laten zien dat je jarig bent! De opblaasbare pop .
Seaworld Open springkussen

Een springkussen ideaal voor in iedere tuin!

Nu de scholen dicht zijn zitten alle kinderen thuis, wat is er dan leuker dan een springkussen in de tuin om de kinderen te vermaken. Partyverhuren.nl heeft de ideale springkussens die in elke tuin passen. Springkussen Seaworld is perfect voor in de tuin, nu de zon weer begint te schijnen is dit open springkussen ideaal om lekker in het zonnetje te kunnen springen. Huur daarom nu springkussen Seaworld bij .

Koningsspelen organiseren? Stormbaan huren

Koningsspelen organiseren? Hoe leuk zou het zijn om op het schoolplein een stormbaan neer te zetten! Koningsspelen worden steeds populairder bij basisscholen, want een leerzame en sportieve dag is voor ieder kind leuk! N Naast stormbanen hebben we nog een groot aantal andere items om er een topdag van te maken. Wilt u ook graag een sportieve dag organiseren? Neem dan snel contact met ons op!
× WhatApp
X