Blog

Volop meubelen te huur !

Meubelen huren doe je zeker bij Partyverhuren.nl ! Wij hebben diverse meubelen te huur. Ons assortiment is de laatste maanden zeer uitgebreid. Je kunt echt veel soorten meubelen huren. Huur bijvoorbeeld bierbankensets, of huur statafels. Maar buffettafels en ronde tafels hebben we ook te huur. Onze ronde tafel is 180cm groot en je kunt daarom gemakkelijk met 10 personen aan deze tafel zitten. Ideaal voor een intiem familie diner. .

Biertap huren doe jij bij Partyverhuren.nl!

Zo, december is voorbij. Januari is geen feestmaand, maar wellicht voor jou wel! Feestje en weet je niet waar je een biertap kan huren? Huur een biertap bij Partyverhuren.nl !Natuurlijk willen we dat u een biertap huurt bij Partyverhuren.nl maar dan moet het goed zijn. We zijn constant bezig om ons assortiment te verbeteren en te vermeerderen. Bij het huren van een biertap verwacht u natuurlijk meer, en dat .

Interactief Spel Programma IPS: Dé sensatie voor uw springkussen

Op elk kinderfeestje is ons springkussen een succes. Elk kind wordt blij als er een springkussen gehuurd wordt, maar is dit zo? Nee, we merken toch dat kinderen op een gegeven moment te oud gaan worden voor een springkussen. Dan is springen ineens niet cool meer! Daar hebben we bij Partyverhuren.nl natuurlijk al lang over nagedacht. Bij ons huur je niet alleen een springkussen! Nee nee, je kan nu .

Een rookmachine huren bij Partyverhuren.nl was eenvoudig, Halloween was dit jaar een succes!

Halloween wordt steeds populairder en dat merken wij ook. Wij verhuren al heel langer licht & geluid en we verhuren ook effect machines zoals de rookmachine. Veel mensen uit Delft en omstreken waren op zoek naar een rookmachine om dit te huren voor hun Halloween feest. En dit hebben we gemerkt. De rookmachines vlogen om ons oren. Zo verhuurden we onze rookmachine in Pijnacker voor een schoolfeest, maar merkten .