Blog

Nieuw in de collectie: Pioneer XDJ-XZ all-in One DJ Set

De complete All-in One DJ Set van Pioneer, welke perfect aansluit op het draaien met de Nexus2 gear van Pioneer. Door het combineren van 2 spelers en een mixer in 1 unit, is het de ideale DJ Set voor on the road gebruik, compact en eenvoudig te vervoeren en aan te sluiten. De Pioneer XDJ-XZ wordt geleverd in een odyssey black label glide style flightcase. De Pioneer XDJ-XZ is .

Partyverhuren.nl nieuwe bordsponsor van DVC Delft

Per 14 februari 2022 heeft Partyverhuren.nl een sponsorbord geplaatst op het hoofdveld van DVC Delft. Partyverhuren.nl gaat alle artikelen leveren voor sportdagen en kantinefeesten. Denk hier aan licht & geluid, mobiele bars, springkussens en stormbanen. Ook een onvergetelijk feest organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan per mail; Info@partyverhuren.nl Wij denken graag met u mee!

Partyverhuren.nl nieuwe bordsponsor van S.V. Den Hoorn

Per 1 december 2021 heeft Partyverhuren.nl een sponsorbord geplaatst op het hoofdveld van S.V. Den Hoorn. Partyverhuren.nl heeft zich middels een businessclub lidmaatschap verbonden met de club. Partyverhuren.nl gaat alle artikelen leveren voor sportdagen en kantinefeesten. Denk hier aan licht & geluid, mobiele bars, springkussens en stormbanen. Ook een onvergetelijk feest organiseren? Vraag vrijblijvend per mail een offerte aan; Info@partyverhuren.nl Wij denken graag met u mee!

Mega Run stormbaan 46,5 meter huren!

De Stormbaan XXL van 46,5 meter huren voor uw feest of evenement. Dit kan uiteraard bij Partyverhuren.nl! Bent u van plan om een stormbaan te plaatsen op een grasveld of op het schoolplein, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Via de verschillende obstakels zoals glijbanen, tunnels, en pilaren nadert u na afzien en zweten het einde van de baan. De Mega Run stormbaan 46,5 meter is .
X
× WhatApp