Blog

Verhuur met Kerst & Oud & Nieuw 2022

Bent u van plan om dit jaar iets groter uit te pakken als voorgaande jaren? Bij Partyverhuren.nl kunt u terecht voor de leukste feestartikelen, zodat u dit jaar er een echt topfeest van kunt maken. Plaats een bestelling via de website of vraag een offerte aan per mail! Info@partyverhuren.nl. Heeft u een groot aantal artikelen nodig? Dan raden we aan om minimaal vier weken van te voren een bestelling .

Nieuwe springkussens: Speelparadijs Tijgertje en Skihut

We hebben weer twee leuke springkussens aan het assortiment toegevoegd, Speelparadijs Tijgertje en Skihut. Springkussen Speelparadijs Tijgertje Het springkussen Speelparadijs Tijgertje is een van de vele nieuwe en uitgebreide Multiplay animaties. Het springkussen is zeer uitgebreid en richt zich met name op de kleinere kinderen tot 12 jaar. Ook de grote kinderen zijn natuurlijk welkom om op het vrolijke speelparadijs te springen. Meer informatie en boeken… Springkussen Skihut Wil .

Verhuurmogelijkheden Sinterklaas

Kijk eens rustig rond op de website en ontdek wat er allemaal mogelijk is om dit jaar eens echt uit te pakken met het Sinterklaasfeest. Wij brengen uw bedrijf of evenement in een gezellige Sinterklaassfeer. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen. Staat uw artikel niet op de website? Stuur ons een mail en wij gaan het voor u regelen. Info@partyverhuren.nl 015-2033930

Nieuw in assortiment: lounge heater

De lounge heater is geschikt om een zithoek voor zes personen of meer op een terras te verwarmen. Uiteraard is de lounge heater ideaal voor een Easy-UP Partytent van 6×3 of 8×4 meter. Met de lounge heater verwarm je namelijk de hele tent, waardoor je een aangename temperatuur creĆ«ert. Met de elektrische ontsteking staat de staat de lounge heater snel aan en met de variabele gascontrole stel je de .

Bijbaan naast school of studie?

Scholieren / Studenten gezocht Wij zijn opzoek naar scholieren / studenten die graag iets willen bijverdienen! Ben jij flexibel en ben je gek op feesten? Dan is een leuke bijbaan met goede voorwaarden bij Partyverhuren.nl iets voor jou! Solliciteer direct. Mail jouw motivatie en cv naar: info@partyverhuren.nl. Aanvullende vergoedingen:Overuren uitbetaald. We zoeken mensen die willen werken op deze dagen/tijden: Maandag t/m vrijdag. (Na / voor school).WeekendenFeestdagen
X
× WhatApp