Blog

15% op alle springkussens en stormbanen

We gaan alweer richting het voorjaar! Daarom hebben we nu een korting van 15% op alle springkussens en stormbanen. Bestel nu alvast je springkussen of stormbaan voor de voorjaarsvakantie, want de aanbieding loopt maar tot dinsdag 1 maart. Gebruik bij afrekenen code: Voorjaar2022 Al uw wensen kunt u aanvinken via de Webshop van Partyverhuren.nl Voor maar €47,50, – exclusief btw wordt het springkussen voor u op -en afgebouwd. Voor .

Marktkraam 2 meter huren

Partyverhuren.nl levert marktkramen voor braderieën, markten en beurzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de Webshop. De marktkramen kunnen geleverd worden in de volgende kleuren: Rood-Wit Groen-Wit Blauw-Wit Deze marktkramen zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. De handige luifel is van goede kwaliteit zeil en zorgt ervoor dat u droog staat. Door de relatief lange afmetingen in zowel de breedte als de lengte van deze kraam, zul je .

Partyverhuren.nl nieuwe bordsponsor van Vitesse Delft

Per 1 december 2021 heeft Partyverhuren.nl een sponsorbord geplaats op het hoofdveld van Vitesse Delft. Vitesse Delft is een vereniging met veel ambitie en traditie. Partyverhuren.nl gaat alle artikelen leveren voor sportdagen en kantinefeesten. Denk hier aan licht & geluid, mobiele bars, bierfusten, springkussens en stormbanen. Bent u van plan om de kantine van Vitesse Delft huren? U kunt bij Partyverhuren.nl allerlei artikelen huren, zodat uw feest meer dan .

Nieuw in assortiment: springkussen Slide Combo Unicorn

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment springkussens: Slide Combo Unicorn. Glijden en springkussen in een gave Unicorn? Met de opvallende kleuren in het springkussen kan het allemaal!Dit springkussen Unicorn met glijbaan heeft alles om een feest compleet te maken, zoals 3D figuren en leuke animatie in het springkussen. Lengte (m) 4,9Breedte (m) 3,9Hoogte (m) 3,3Aantal gebruikers: 6 Meer informatie en boeken…
× WhatApp
X