Blog

Partytent met terrasverwarmer huren

Wanneer jij je verjaardag viert in de winter en er binnen te weinig plek is voor iedereen, maar het buiten eigenlijk te koud is. Huur dan een partytent met terrasverwarmer. Partyverhuren.nl de juiste tenten om lekker warm en droog buiten te kunnen staan. Deze Easy-up tenten zijn erg makkelijk op te zetten en af te bouwen. Er zijn verschillende formaten partytent beschikbaar op onze website: de Easy-up 3×3 de .

Marktkraam huren met kerst?

Hoe leuk zou het zijn als u dit jaar een kerstmarkt organiseert met marktkramen? Partyverhuren.nl verhuurt sfeervolle marktkramen voor kerstmarkten (o.a. in Den Haag, Delft, Rotterdam en Amsterdam) . Versierde kerstkraam Verras de bezoekers op de kerstmarkt met een versierde kraam die helemaal gevuld is met kerstartikelen. Wij bezorgen en bouwen de kramen op -en af in heel Nederland! Ook voor evenementen, productpresentaties, braderieën, markten, beurzen en foodfestivals biedt .

Filmen met RTL

Hallo! Mijn naam is Sjors en ik werk voor Partyverhuren.nl Ik ga elke week een blog online zetten op onze website om een kijkje te kunnen geven in wat wij doen en waar wij ons zowel mee bezig houden. Afgelopen November zijn wij (Partyverhuren.nl) benadert door Skymedia Television om een mooie deal te maken voor hun bedrijfsfeest. Skymedia is een bedrijf dat programma’s maakt voor RTL4. Wij zijn door .

Biertap huren voor jullie Nieuwjaarsborrel ?

Het nieuwe jaar 2019 is weer begonnen! Dat is natuurlijk reden voor een feestje! En bij een feest hoort een biertap. En die huur je bij Partyverhuren.nl! Veel mensen denken dat een tap huren veel te veel geld en energie kost, maar een biertap huren hoeft niet duur te zijn. Onze staande biertap kost €40,- en deze wordt gratis geinstalleerd door onze bezorger. Bij elke biertap hoort een flesje .

Abraham of Sarah huren? Huur een opblaas figuur bij Partyverhuren.nl

Wordt je man 50 jaar? Wordt je vrouw 50 jaar? Hoe leuk is het dan om haar of hem te verrassen met een mega grote opblaas Abraham of opblaas Sarah? Onze opblaasfiguren huur je gemakkelijk via de webshop. En denk je dat het moeilijk is om een opblaas Sarah op te zetten? Welnee! Wanneer je bij ons partyverhuur bedrijf een opblaas Sarah of opblaas Abraham huurt dan is alles .
× WhatApp
X