Blog

Nieuwe stormbanen op Partyverhuren.nl

Partyverhuren heeft een aantal leuke nieuwe stormbanen aan het assortiment toegevoegd. Deze drie stormbanen zijn apart te huren of te combineren in één grote stormbaan: de Mega Run Jungle stormbaan. Mega Run BaseJumpDe deelnemers klimmen naar boven en springen vervolgens van zes meter hoogte naar beneden op de zachte landingsplaats. Meer informatie… Mega Run Jumping BallsDoor van bal naar bal te springen lijkt het bijna of je zweeft. Meer .

Oranjepakketten

We hebben er een jaar langer op moeten wachten, maar in juni gaat eindelijk het EK van start. Dat vraagt natuurlijk om een oranjefeestje. Daarom heeft Partyverhuren.nl een aantal leuke Oranjepakketten samengesteld. Laat de voorpret beginnen en bestel alvast online! Oranjepakketten: Oranje pakket 1: €180 excl. Btw Biertap incl. bar Koolzuur 2KG Heineken 50L Bestellen… Oranje pakket 2: €250 excl. Btw Biertap incl. bar Koolzuur 2KG Heineken 50L Springkussen .

Marktkraam nodig? Partyverhuren.nl regelt het!

De marktkraam is een ideaal verkooppunt voor verschillende producten op weekmarkten en braderieën. Partyverhuren.nl levert marktkramen van perfecte kwaliteit, de marktkramen zijn zeer herkenbaar aan de Rood-Wit gekleurde daken. Wij leveren de marktkramen inclusief transport en de op -en afbouw service. Partyverhuren.nl verhuurt marktkramen voor zowel binnen als buitenlocaties, voor particulier en bedrijven. Voor weekmarkten heeft u veel mogelijkheden in twee, drie en vier meter marktkramen bij ons. Partyverhuren.nl .

Kleintje geboren? Vier het groot(s) met opblaasbare baby

Met deze grote opblaasbare baby van wel 3 meter hoog kunt u de geboorte van een jongen of meisje uitbundig vieren. Of het nu voor familieleden is of bijvoorbeeld buurtbewoners, vrienden of sportmaten van de jonge ouders: met deze megagrote babypop in de tuin is het wel duidelijk dat er een nieuwe aardbewoner bij is gekomen. De pop zwaait het nieuwe jongetje of meisje hartelijk tegemoet: welkom op de .
× WhatApp
X