Blog

Nieuw in het assortiment: partytent Easy-up zwart en mobiele bar

Nieuw in het assortiment van Partyverhuren.nl: partytent Easy-up zwart in de afmetingen 3×3 & 4×4 meter en de mobiele bar (van 2 meter) in Heineken uitvoering. De partytenten van Easy-up hebben een harmonicasysteem, waardoor ze gemakkelijk en snel zijn op te zetten. Ideaal voor een feest of evenement in de buitenlucht. Boek hier de 3×3 en hier de 4×4. Professionele verrijdbare Heineken bar. Deze bar biedt de mogelijkheid om .

Verhuur met Kerst & Oud & Nieuw 2022

Bent u van plan om dit jaar iets groter uit te pakken als voorgaande jaren? Bij Partyverhuren.nl kunt u terecht voor de leukste feestartikelen, zodat u dit jaar er een echt topfeest van kunt maken. Plaats een bestelling via de website of vraag een offerte aan per mail! Info@partyverhuren.nl. Heeft u een groot aantal artikelen nodig? Dan raden we aan om minimaal vier weken van te voren een bestelling .

Nieuwe springkussens: Speelparadijs Tijgertje en Skihut

We hebben weer twee leuke springkussens aan het assortiment toegevoegd, Speelparadijs Tijgertje en Skihut. Springkussen Speelparadijs Tijgertje Het springkussen Speelparadijs Tijgertje is een van de vele nieuwe en uitgebreide Multiplay animaties. Het springkussen is zeer uitgebreid en richt zich met name op de kleinere kinderen tot 12 jaar. Ook de grote kinderen zijn natuurlijk welkom om op het vrolijke speelparadijs te springen. Meer informatie en boeken… Springkussen Skihut Wil .

Verhuurmogelijkheden Sinterklaas

Kijk eens rustig rond op de website en ontdek wat er allemaal mogelijk is om dit jaar eens echt uit te pakken met het Sinterklaasfeest. Wij brengen uw bedrijf of evenement in een gezellige Sinterklaassfeer. Neem direct contact met ons op voor eventuele vragen. Staat uw artikel niet op de website? Stuur ons een mail en wij gaan het voor u regelen. Info@partyverhuren.nl 015-2033930

Nieuw in assortiment: lounge heater

De lounge heater is geschikt om een zithoek voor zes personen of meer op een terras te verwarmen. Uiteraard is de lounge heater ideaal voor een Easy-UP Partytent van 6×3 of 8×4 meter. Met de lounge heater verwarm je namelijk de hele tent, waardoor je een aangename temperatuur creĆ«ert. Met de elektrische ontsteking staat de staat de lounge heater snel aan en met de variabele gascontrole stel je de .
X
× WhatApp