Blog

Marktkraam nodig? Partyverhuren.nl regelt het!

De marktkraam is een ideaal verkooppunt voor verschillende producten op weekmarkten en braderieën. Partyverhuren.nl levert marktkramen van perfecte kwaliteit, de marktkramen zijn zeer herkenbaar aan de Rood-Wit gekleurde daken. Wij leveren de marktkramen inclusief transport en de op -en afbouw service. Partyverhuren.nl verhuurt marktkramen voor zowel binnen als buitenlocaties, voor particulier en bedrijven. Voor weekmarkten heeft u veel mogelijkheden in twee, drie en vier meter marktkramen bij ons. Partyverhuren.nl .

Kleintje geboren? Vier het groot(s) met opblaasbare baby

Met deze grote opblaasbare baby van wel 3 meter hoog kunt u de geboorte van een jongen of meisje uitbundig vieren. Of het nu voor familieleden is of bijvoorbeeld buurtbewoners, vrienden of sportmaten van de jonge ouders: met deze megagrote babypop in de tuin is het wel duidelijk dat er een nieuwe aardbewoner bij is gekomen. De pop zwaait het nieuwe jongetje of meisje hartelijk tegemoet: welkom op de .

Nieuwe marktkramen aanhanger

Onlangs hebben wij een nieuwe marktkramen aanhanger aangeschaft. Hierdoor kan Partyverhuren.nl nu ongeveer 100 marktkramen leveren! We hebben een grote aanhanger en een kleine aanhanger om marktkramen te vervoeren. De kleine aanhanger willen we vooral gaan gebruiken bij kleinere evenementen, zoals braderieën en schoolfeesten. Partyverhuren.nl leveren de volgende marktkramen: Twee meter marktkraam Drie meter marktkraam Vier meter marktkraam Vraag vrijblijvend een offerte aan!
× WhatApp
X