Blog

Filmen met RTL

Hallo! Mijn naam is Sjors en ik werk voor Partyverhuren.nl Ik ga elke week een blog online zetten op onze website om een kijkje te kunnen geven in wat wij doen en waar wij ons zowel mee bezig houden. Afgelopen November zijn wij (Partyverhuren.nl) benadert door Skymedia Television om een mooie deal te maken voor hun bedrijfsfeest. Skymedia is een bedrijf dat programma’s maakt voor RTL4. Wij zijn door .

Biertap huren voor jullie Nieuwjaarsborrel ?

Het nieuwe jaar 2019 is weer begonnen! Dat is natuurlijk reden voor een feestje! En bij een feest hoort een biertap. En die huur je bij Partyverhuren.nl! Veel mensen denken dat een tap huren veel te veel geld en energie kost, maar een biertap huren hoeft niet duur te zijn. Onze staande biertap kost €40,- en deze wordt gratis geinstalleerd door onze bezorger. Bij elke biertap hoort een flesje .

Abraham of Sarah huren? Huur een opblaas figuur bij Partyverhuren.nl

Wordt je man 50 jaar? Wordt je vrouw 50 jaar? Hoe leuk is het dan om haar of hem te verrassen met een mega grote opblaas Abraham of opblaas Sarah? Onze opblaasfiguren huur je gemakkelijk via de webshop. En denk je dat het moeilijk is om een opblaas Sarah op te zetten? Welnee! Wanneer je bij ons partyverhuur bedrijf een opblaas Sarah of opblaas Abraham huurt dan is alles .

Marktkraam huren? Dat kan nu ook bij ons!

Wil je graag een marktkraam huren? Dat kan nu zeker bij ons, bij Partyverhuren.nl! Wij hebben marktkramen in twee maten beschikbaar. We hebben marktkramen van 2 meter en marktkramen van  3 meter. Heb je een kerstmarkt of organiseer je een markt dan kunnen wij uw marktkramen regelen. Wij bezorgen en bij voorkeur zetten wij de marktkraam ook voor u op. We doen er alles aan om uw kerstmarkt of .

Klapstoelen huren? Huur je klapstoel of andere meubelen bij Partyverhuren.nl

Op zoek naar klapstoelen? Partyverhuren.nl heeft een groot assortiment klapstoelen. Huur de klapstoel gemakkelijk in de webshop.   Het assortiment van Partyverhuren.nl groeit met de dag. Zo ook het assortiment meubelen. Heb je een feestje maar zit je met een tekort aan stoelen of tafels? Huur dan bij ons je klapstoelen. Heb je er veel nodig? Dan hebben we ook nog eens een leuke aanbieding voor je! Denk aan .
X