Blog

Goedkoop biertap inclusief bar huren

Nu de regels worden versoepeld wordt het tijd om een feestje te vieren. Partyverhuren.nl verhuurt ideale biertaps voor een huisfeest, tuinfeest of een verjaardag. Naast een biertap verhuren we ook alle andere zaken om het feest compleet te maken, zoals bars, voorzetbuffetten en klapbuffetten. Alles hebben wij tot onze beschikking. Huur nu een staande biertap voor maar €40 exclusief BTW of een biertap inclusief bar voor maar €60 exclusief .

Een gasbarbecue huur je bij Partyverhuren.nl

Binnenkort een verjaardag of een vrijdagmiddagborrel op de planning? Vanaf 1 juni zijn feestjes tot 30 personen weer toegestaan. Huur daarom nu de ideale gas barbecue bij partyverhuren.nl Huur nu de Hendi Grill-Master Barbecue. De barbecue werkt op gas en is met een elektronische ontsteking makkelijk aan te krijgen. Wij leveren ook 5 en 11 KG propaangas. Gasfles 5KG: €20 exclusief Btw. Gasfles 11KG: €30 exclusief Btw Uiteraard hebben .

AANBIEDING: Huur nu een springkussen of stormbaan voor twee dagen en je betaald er maar voor één!

Partyverhuren.nl heeft t/m zondag 14 juni een leuke aanbieding. Huur nu een springkussen of stormbaan voor één dag en je kan er twee dagen gebruik van maken! Het springkussen kan gemakkelijk bij u in de tuin, op een grasveld of op een parkeerplaats neergezet worden. Wij kunnen de volgende springkussens en stormbanen leveren: Springkussen Seaworld – 3×3 meter. Springkussen Jungle – 3×3 meter. Springkussen Circus met dak – 4×4 .

TwisterXL huren! Mega groot twister spel

Daag nu je vrienden uit om TwisterXL te spelen.  Op deze super grote mat kan je met acht personen spelen! Van jong tot oud.   Vandaag is de TwisterXL weer helemaal schoongemaakt; Klaar voor verhuur! De TwisterXL is af te halen bij ons in de loods. Uiteraard kan de TwisterXL ook geleverd worden (o.a. in Den Haag, Rotterdam, Delft, Den Hoorn, Leiden, Spijkenisse, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Wateringen, Schipluiden, Maasland, .
× WhatApp
X