Wij gaan verhuizen!

woensdag 7 augustus 2024

Met veel enthousiasme kondigen wij de verhuizing van Partyverhuren aan naar een nieuwe locatie in Maasdijk, medio september. Deze stap markeert een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf en brengt tal van mogelijkheden met zich mee.

Na jaren van groei mede mogelijk gemaakt door onze klanten, werd het duidelijk dat onze huidige locatie niet langer voldeed . Deze locatie biedt ons de ruimte en faciliteiten om onze ambitieuze plannen te realiseren.

Wat Verandert Er Voor U?

Voor onze klanten betekent de verhuizing naar Maasdijk dat ze kunnen rekenen op een verbeterde service en een nog breder assortiment aan verhuurartikelen. Onze nieuwe locatie is uitgerust met een moderne opslagruimte, waardoor we een nog grotere voorraad kunnen aanhouden. Zo is de kans dat uw gewenste artikel op voorraad is enorm.

Bedankt voor Uw Vertrouwen

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten, partners en medewerkers te bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Zonder jullie zou deze groei en de verhuizing naar Maasdijk niet mogelijk zijn geweest. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Houd onze socials en website in de gaten voor verdere updates.

Meer blogs

Een reactie toevoegen